Onze werkplaats, magazijn en showroom zijn gewoon geopend. Uiteraard is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de nadrukkelijke voorwaarden van het RIVM en de rijksoverheid. IVM personeelsbezetting tot nader bericht op Vrijdag geen koopavond. Meer info, zie actueel.x
Menu

Corona Maatregelen

Beste klant/relatie,

Onze werkplaats, magazijn en showroom zijn gewoon geopend. Uiteraard is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit.
Daarom volgen wij de nadrukkelijke voorwaarden van het RIVM en de rijksoverheid. Op grond daarvan hebben wij onderstaande maatregelen getroffen:

  • We schudden geen handen.
  • Houden gepaste afstand tijdens het contact met u als klant / leverancier.
  • Na elke reparatie of klantcontact wassen wij grondig onze handen.
  • Maken gebruik van stoelhoezen en reinigen de contactoppervlakken van uw auto en leenauto’s met desinfectiemiddel
  • Dragen zorg voor extra hygiëne in onze showroom en werkplaats, o.a. balie bij de receptie, wachtruimte, toiletten en alle deurklinken binnen het bedrijf.
  • Stellen desinfectiemiddel ter beschikking voor iedere bezoeker bij binnenkomst van ons bedrijf middels een No Touch zeepdispenser.
  • Maken zelf intern intensief gebruik van desinfectiemiddel middels een No Touch zeepdispenser.

Moet of wilt u zoveel mogelijk contact vermijden net nu uw auto aan onderhoud, reparatie of een APK toe is of een auto naar uw wens gezien heeft bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.

Tegelijkertijd vragen we u bij specifieke klachten of symptomen in relatie tot het coronavirus ons eerst te contacten alvorens ons te bezoeken.

Team Auto Schaap Lemmer