Coronavirus update: Tijdens de Lock-Down zijn wij geopend! Meer informatie >
x
Menu

Corona Maatregelen

De showroom is geopend op afspraak. Wij staan u graag te woord via; Telefoon: 0514-561459,  E-mail: info@autoschaap.nl , Videobellen en WhatsApp (verkoop: 06-19139314). Onze digitale showroom is 24/7 geopend. Een digitale rondleiding met videobellen ? Een proefrit aan huis? Een bezichtiging en/of proefrit ? Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Onze werkplaats blijft geopend, geplande afspraken gaan gewoon door en voor nieuwe afspraken verzoeken we u wel om hiervoor vooraf een afspraak te plannen. U mag de sleutel gewoon afgeven bij de receptie. Voor klein onderhoud of kleine reparatie mag u plaatsnemen in onze coronaproof wachtruimte. Een leenauto reserveren of een wandeling door het centrum van Lemmer en over het IJsselmeerstrand behoort ook tot de mogelijkheden.

Moet of wilt u zoveel mogelijk contact vermijden net nu uw auto toe is aan verplichte APK- keuring en/of onderhoud, reparatie , winterwielenwissel ? Of een auto naar uw wens gezien in onze online showroom? Neem dan telefonisch contact op via 0514-561459 of stuur een e-mail naar info@autoschaap.nl om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.

 

 

Uiteraard is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit.
Daarom volgen wij de nadrukkelijke voorwaarden van het RIVM en de rijksoverheid. Op grond daarvan hebben wij o.a. onderstaande maatregelen getroffen:

  • We schudden geen handen.
  • Houden gepaste afstand tijdens het contact met u als klant / leverancier.
  • Wij houden ons aan de mondkapjes plicht.
  • Wij reinigen uw autosleutel bij binnenkomst en uitgifte.
  • Na elke reparatie of klantcontact wassen wij grondig onze handen.
  • Maken gebruik van stoelhoezen en reinigen de contactoppervlakken van uw auto en leenauto’s met desinfectiemiddel
  • Dragen zorg voor extra hygiëne in onze showroom en werkplaats, o.a. balie bij de receptie, wachtruimte, koffie automaat, toiletten en alle deurklinken binnen het bedrijf.
  • Stellen desinfectiemiddel ter beschikking voor iedere bezoeker bij binnenkomst van ons bedrijf middels een No Touch zeepdispenser.
  • Maken zelf intern intensief gebruik van desinfectiemiddel middels een No Touch zeepdispenser.

 

Tegelijkertijd vragen we u bij specifieke klachten of symptomen in relatie tot het coronavirus ons eerst te contacten alvorens ons te bezoeken.

Team Auto Schaap Lemmer