Menu

Saab Cabrio Challenge 2017

Woensdag 21 juni tot zondag 25 juni 2017

Dit jaar alweer de 14e door Berkhof Car Events georganiseerde editie van de Saab Cabrio Challenge!

Sinds 2004 heeft Berkhof Car Events dertien succesvolle Saab Cabrio Challenges georganiseerd. Na meerdere mooie edities in onder andere Zweden, Frankrijk, Oost-Duitsland, Tsjechië, Italië en Oostenrijk zal in 2017 de Saab Cabrio Challenge in de Vogezen / Frankrijk verreden worden.

De Saab Cabrio Challenge is een toerevenement dat verreden wordt van woensdagmiddag tot zondagochtend, 4 overnachtingen, 4 diners en 3 lunches. Het doel is om met gelijkgestemden gezellig en informele dagen te hebben.
De routeboeken zijn zo samengesteld dat ook onervaren equipes geen moeite zullen hebben de route te rijden. De gebruikte systemen zijn vooral bolletje pijltjes, met op zijn tijd een fotorit of een stukje eenvoudig kaartlezen. Op de woensdagavond zal er tevens een uitleg zijn van de gebruikte systemen waar tijdens of na afloop ruimte is voor vragen.
In de ochtend en middag is het 2 á 2½ uur rijden, plus ruim de tijd om te lunchen. Er is geen tijdschema/tijdsdruk. U rijdt uw eigen tempo. Ook rijdt er een ”Saab” service team mee om eventuele mankementen te verhelpen.

De prijs per team van 2 personen bedraagt € 1.975 (standaard tweepersoonskamer). Tegen meerprijs kan een upgrade geboekt worden.

Voor inschrijvingen en meer informatie over deze Challenge:

info@saabcabriochallenge.nl
www.saabcabriochallenge.nl