Menu

De nieuwe Volvo XC40 vanaf nu te bestellen

De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.975 voor de T3-benzineversie. Iedere XC40 heeft een uitgebreide standaarduitrusting, inclusief de geroemde veiligheidsfeatures die op de Volvo XC60 zijn geïntroduceerd.

Lees verder

NEVS komt met elektrische Saab 9-3

National Electric Vehicle Sweden, het bedrijf dat Saab heeft opgekocht en op basis daarvan elektrische auto’s ontwikkelt, is een stap dichterbij de presentatie van de eerste wagen. Onlangs verschenen de eerste nieuwe beelden.

Lees verder

NEVS (SAAB) productie start binnenkort

National Electric Vehicle Zweden, NEVS, gaat binnenkort beginnen met de productie van nieuwe Saab 9-3 Sedan modellen met elektrische aandrijving voor de Chinese markt. Dit gaat om ruim 150.000 reeds verkochte auto’s.

Lees verder

Saab Cabrio Challenge 2017

Woensdag 21 juni tot zondag 25 juni 2017
Dit jaar alweer de 14e door Berkhof Car Events georganiseerde editie van de Saab Cabrio Challenge!
Sinds 2004 heeft Berkhof Car Events dertien succesvolle Saab Cabrio Challenges georganiseerd.

Lees verder

Nieuws van NEVS-SAAB

NEVS wordt de merknaam voor de nieuwe Saab producten, inclusief de eerste elektrische auto gebaseerd op het Saab 9-3 platform vanaf 2017.

Lees verder

Schaap naar Wassenaar Rally groot succes !

Afgelopen zondag hebben 130 Saab liefhebbers een toertocht door Friesland gereden met ruim 60 Saab’s van bouwjaar 1963 t/m nu. Start bij Auto Schaap Lemmer en finish bij Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden.

Lees verder