Menu

Onderhoud

Zoekt u een vertrouwd bedrijf voor het onderhouden en repareren van uw Saab, Volvo of ander merk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze technici hebben jarenlange ervaring en we hebben veel nieuwe en gebruikte onderdelen van Saab en Volvo op voorraad. Verder hebben wij een systeem om onderdelen van alle merken een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen. Daardoor kan Auto Schaap een reparatie of vervanging snel, vaak nog dezelfde dag, uitvoeren.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose apparatuur van Saab (Tech2 en MDI), Volvo (VIDA incl software laden) en alle merken (Autel-Maxidas). Hiermee kunnen wij vlot en kundig storingen aan uw auto oplossen.

Heeft u een lease auto? Geen probleem. Wij onderhouden en repareren voor vrijwel alle leasemaatschappijen.

Extra service: voor de wat oudere auto’s hanteren we een aangepast uurtarief. Meer weten? Informeer bij onze serviceadviseur Albert Eding: bel 0514-561459 of via ons afspraakformulier.

 

LED-dimlicht Saab en Volvo

Heeft u weinig zicht in het donker of is het lichtbeeld van uw auto slecht? LED-verlichting biedt de oplossing. Zowel beschikbaar in H4 Bi-LED en H7 LED lampen

Lees meer ›

Blackvue dashcam

Geen onduidelijkheden meer over de schuldvraag bij een aanrijding of ongeval. Alles staat digitaal geregistreerd. Ook wanneer iemand er vandoor gaat na een aanrijding of wanneer de auto geparkeerd staat*.

Lees meer ›

Navigatie laser reparatie Saab 9-3

Geeft uw Saab navigatie ‘ERROR’ foutmeldingen of kunt u uw route niet meer invoeren in het navigatiescherm? Mogelijk is de laser defect. Deze kunnen wij voor u vervangen.

Lees meer ›

Marterverjager

De marter is een beschermde diersoort en zal daardoor op een diervriendelijke manier moeten worden verjaagd. Deze marterverjager, in opvallende gele kleur, produceert een geluid op een speciale frequentie waardoor de marter de auto vermijdt.

Lees meer ›

Erkend Hybride en EV specialist

Wij kunnen en mogen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en diagnoses uitvoeren aan hybride en elektrische voertuigen in onze eigen werkplaats.

Lees meer ›

Tuning Saab en Volvo

Meer vermogen voor uw Saab of Volvo, maar wel de betrouwbaarheid die u van Saab of Volvo gewend bent behouden? Laat dan de motor van uw auto tunen.

Lees meer ›

Saab eSID3

Extended Saab-Information Display.
De eSID3 is een apparaat welke kan worden gebruikt in de Saab 9-3 van modeljaar 2007 tot en met 2014. Het systeem verbetert de Saab rijervaring door interne verborgen autogegevens te verzamelen en aan de bestuurder te presenteren op het bestaande Saab info display.

Lees meer ›

Airco onderhoudsbeurt

Airco onderhoudsbeurt vanaf slechts € 129,- incl. btw.

Lees meer ›

APK-keuring

Houd de kosten in de hand en laat ons uw auto keuren voor de APK. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring gratis.

Lees meer ›

Schade

Schade. Het kan iedereen overkomen. Wij vinden het erg belangrijk dat uw auto dan tot in de puntjes wordt hersteld en dat u zo min mogelijk nasleep van de schade heeft. Daarom werken wij samen met een specialist die is aangesloten bij Schadegarant: Auto Schade Kuiper uit Balk.

Lees meer ›

Uw auto weer als nieuw

Pitjes en kleine barstjes in ruiten, parkeerschade of het laten poetsen van uw auto? Wij zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw wordt.

Lees meer ›

Wintercheck

Is uw auto klaar voor een uitdagende winter? Laat u niet verrassen door de winter en zorg dat u thuis of op reis richting wintersport voorbereid bent op kou, sneeuw en ijs. Kom langs voor de Wintercheck.

Lees meer ›

Zomercheck inclusief airco controle

Een probleemloze zomer begint met onze zomer- en airco check !
Wij controleren uw auto op 19 belangrijke punten

Lees meer ›
Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo