Menu

Over Auto Schaap

Het huidige Auto Schaap in Lemmer is voortgekomen uit het autobedrijf Firma Gebr. Schaap te Emmeloord. Oege Schaap was één van de firmanten van dit bedrijf. In 1975 startte hij samen met zijn zoon Anne Schaap zelfstandig een autobedrijf met in- en verkoop van alle merken en het dealerschap van Saab. In de jaren tachtig nam zoon Anne de leiding alleen over en die heeft het stokje twintig jaar later weer doorgegeven aan zijn zoon Jeroen. Drie generaties, een echt familiebedrijf dus!

Daarnaast werken er bij Auto Schaap technici met jarenlange ervaring. Onze ‘Classic’-monteur Jan Pander is sinds 1975 bij ons werkzaam en heeft veel kennis van de klassieke Saab en Volvo modellen. Hij kent ze van haver tot gort en kan dus snel de oorzaak van een eventueel probleem en/of storing vinden en oplossen. Dat scheelt tijd en dat scheelt u geld! Onze andere monteurs Anco de Vries,Peter Sikkes en Rob Sliep hebben ook een enorme kennis van de nieuwste Saab en Volvo-modellen, maar zeker ook van de vele andere merken. Samen hebben zij veel ervaring. Op het moment dat u uw probleem/storing uitlegt, weten zij vaak al de oplossing. Ook het reguliere onderhoud voeren zij vlot en gedegen uit.

De passie voor de Zweedse merken zit bij alle medewerkers diep. En dat straalt onze showroom ook uit. Bezoekers stappen een Saab-Volvo wereld binnen. In een showroom waar klassiekers naast nieuwe modellen staan en vitrines gevuld zijn met gadgets van de merken. Bezoekers komen er veel, in Lemmer. En ze komen overal vandaan. Dat komt omdat Auto Schaap sinds 1975 een sterke reputatie heeft opgebouwd. Uit het hele land weten liefhebbers ons te vinden. Maar ook in de buurt zijn we een sterk merk.

 

Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo