Menu

Over Auto Schaap

Het huidige Auto Schaap in Lemmer is voortgekomen uit het autobedrijf Firma Gebr. Schaap te Emmeloord. Oege Schaap was één van de firmanten van dit bedrijf. In 1975 startte hij samen met zijn zoon Anne Schaap zelfstandig een autobedrijf met in- en verkoop van alle merken en het dealerschap van Saab. In de jaren tachtig nam zoon Anne de leiding alleen over en die heeft het stokje twintig jaar later weer doorgegeven aan zijn zoon Jeroen. Drie generaties, een echt familiebedrijf dus!

Bij Auto Schaap werken technici met jarenlange ervaring. Hierdoor hebben wij veel kennis van de nieuwste en van de klassieke Saab en Volvo modellen. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Op het moment dat u uw probleem/storing uitlegt, weten zij vaak al de oplossing. Ook het reguliere onderhoud voeren zij vlot en gedegen uit.

De passie voor de Zweedse merken zit bij alle medewerkers diep. En dat straalt onze showroom ook uit. Bezoekers stappen een Saab-Volvo wereld binnen. In een showroom waar klassiekers naast nieuwe modellen staan en vitrines gevuld zijn met gadgets van de merken. Bezoekers komen er veel, in Lemmer. En ze komen overal vandaan. Dat komt omdat Auto Schaap sinds 1975 een sterke reputatie heeft opgebouwd. Uit het hele land weten liefhebbers ons te vinden. Maar ook in de buurt zijn we een sterk merk.

 

Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo