Coronavirus update: We zijn geopend en hebben zeer uitgebreide voorzorgsmaatregelen getroffen en houden ons strikt aan de reglementen van het RIVM. Meer info, zie actueel.x
Menu

Services

Financiering

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen.

Lees meer ›

Financial Lease

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen.

Lees meer ›

Operational Lease

Wilt u zekerheid, gemak en de garantie hebben dat u altijd mobiel blijft. Kies dan voor Operational Lease via DTC Lease.

Lees meer ›

Bandenhotel

Winter- en zomerbanden kunnen wij voor u opslaan in ons eigen bandenhotel. Wij controleren de staat van de banden vóór opslag en informeren u direct of vervanging nodig is of hoelang de banden naar verwachting in een volgend winter- of zomerseizoen nog mee kunnen.

Lees meer ›

Verzekering

Auto Schaap biedt u een speciale verzekeringsoplossing. Door onze ervaring kunnen wij u een zeer concurrerende premie met een excellente dekking aanbieden.

Lees meer ›

Auto Schaap Pechhulp

Auto Schaap in Lemmer zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Lees meer ›
Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo