Menu

Services

Financiering

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen.

Lees meer ›

Financial Lease

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen.

Lees meer ›

Operational Lease

Wilt u zekerheid, gemak en de garantie hebben dat u altijd mobiel blijft. Kies dan voor Operational Lease via DTC Lease.

Lees meer ›

Bandenhotel

Winter- en zomerbanden kunnen wij voor u opslaan in ons eigen bandenhotel. Wij controleren de staat van de banden vóór opslag en informeren u direct of vervanging nodig is of hoelang de banden naar verwachting in een volgend winter- of zomerseizoen nog mee kunnen.

Lees meer ›

Verzekering

Auto Schaap biedt u een speciale verzekeringsoplossing. Door onze ervaring kunnen wij u een zeer concurrerende premie met een excellente dekking aanbieden.

Lees meer ›

Auto Schaap Pechhulp

Auto Schaap in Lemmer zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Lees meer ›
Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo