Wij zoeken per direct een nieuwe collega, zie vacature >
x
Menu

Volvo introduceert de V70 en XC70 Nordic+

Met de nieuwe V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+ tilt Volvo winters comfort naar een nog hoger niveau. Deze speciale “Scandinavische” uitvoeringen zijn voorzien van verwarmbare voorstoelen en parkeerverwarming. De parkeerverwarming is ook nog eens met een smartphone te bedienen. De V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+ zijn per direct leverbaar.

Een voorverwarmde auto wanneer je maar wilt, en nooit meer de ruiten krabben – wie wil dat nou niet, aan de vooravond van de winter? Volvo speelt hierop in met de V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+.

De extra uitrusting blijft echter niet bij deze Scandinavische uitrusting zoals verwarmbare voorstoelen en parkeerverwarming alleen. De Nordic+ bevat ook andere comfortverhogende en luxe zaken – zoals lederen bekleding, een elektrisch bedienbare achterklep, Park Assist achter en een regensensor – behoren tot de uitrusting. Verder zijn beide Nordic+-modellen voorzien van een High Performance multimediasysteem met een 7-inch kleurenscherm, geïntegreerd hard-disk navigatiesysteem en een uitgebreide Bluetooth-functionaliteit welke muziek streamen ook mogelijk maakt. Het Interior Air Quality System (IAQS) en de luchtvochtigheidssensor dragen bij aan een gezond reisklimaat. Volvo ’s geïntegreerde hulpdienst Volvo On Call zorgt in noodgevallen voor snelle hulp en bevat een slimme App welke ook fungeert als een ritregistratiesysteem.

Prijsvoordeel & 20% bijtelling!

Volvo biedt de V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+ aan met keus uit diverse benzine- en dieselmotoren. Zo is de Nordic+ ook leverbaar met de nieuwe 2-liter viercilinder T5 en D4 motoren, 100% Zweeds.
Afhvolvo_schaap_lemmerankelijk van de motorkeuze komt de V70 in aanmerking voor gereduceerde bijtelling (20 %), zelfs met een automatische transmissie. Dat de V70 voor 20% bijtelling in aanmerking komt, ook in 2014, is absoluut uniek in dit segment.

Prijzen voor de V70 Nordic+ starten bij 40.995 euro voor de D2 met 20% bijtelling. De XC70 D4 Nordic+ heb je vanaf 49.495 euro.
Met de introductie van de nieuwe krachtige T5 en D4 motoren en de bijbehorende scherpe prijzen en de unieke propositie met 20% bijtelling zijn de V70 en XC70 helemaal klaar voor 2014. Om dit momentum maximaal te stimuleren zijn deze modellen nu ook als Nordic+ leverbaar.