Wij zijn weer normaal geopend! Meer informatie >
x
Menu

Uw auto weer als nieuw

Pitjes en kleine barstjes in ruiten repareren wij met professionele apparatuur. Dat is geheel gratis vanaf een WA+ (beperkt casso) verzekering. Wij regelen de financiële afhandeling met uw verzekering. U heeft er geen omkijken naar, ook niet als uw verzekering voor ruitschade of -vervanging eigenlijk een ander adres adviseert. Met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen hebben wij namelijk afspraken over herstel van ruitschade en vervanging. En bij ons weet u zeker dat u bij vervanging een originele Saab-Volvo ruit krijgt, die beantwoordt aan de door de fabriek gehanteerde hoge veiligheidsvoorschriften.

Parkeerschade? Auto Schaap verhelpt het zonder hoge kosten. Wij werken namelijk al jaren samen met Inventive Repair. Dit is een mobiele service waarbij wordt uitgedeukt zonder spuiten. Vaak klaar terwijl u wacht. Bel of mail ons voor een afspraak.

Het laten poetsen van uw auto is ook mogelijk bij ons. Van binnen en buiten wordt uw auto weer helemaal als nieuw. Onze poets expert, Jochem van der Heide, is regelmatig in ons bedrijf te vinden. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

Contactformulier

Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo