Menu

Saab

Al sinds 1975 zijn wij officieel Saab-dealer voor Friesland en Flevoland. Saab zit dus in onze genen. Voor alle Saab modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een groot aanbod Saab occasions in alle prijsklassen. Saab onderdelen en accessoires worden nu en in de toekomst volop geleverd. Al onze medewerkers zijn Saab-specialisten welke uw Saab snel en vakkundig kunnen repareren en onderhouden.

Levering Saab onderdelen 100% gewaarborgd door ORIO

De Zweedse staatsonderneming ORIO AB (voorheen Saab Automobile Parts AB) garandeert wereldwijd de beschikbaarheid voor de lange termijn van originele vervangingsonderdelen van Saab.

In een persmededeling laat de opvolger van Saab Automobile Parts AB weten een koopovereenkomst te hebben gesloten met National Electric Vehicle Sweden (NEVS). De deal omvat alle gereedschap die nodig is voor de productie van originele Saab-vervangingsdelen. De acquisitie is volgens Orio-directeur Jonas Tegström “van strategisch belang”, omdat Saab-rijders erop aan kunnen dat ze ook over een periode van vele jaren kunnen rekenen op onderdelen.

Concreet voorziet de overname in circa 12.500 soorten gereedschap en machines voor de vervaardiging van onderdelen van alle bestaande Saab-modellen. Tot voor kort beschikte Orio alleen over gebruikerslicenties.

ORIO AB (Saab Parts)

Neem contact op met uw SAAB dealer

Contactformulier

Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo