Menu

Auto Schaap Pechonderwegservice.nl : Uw hulp bij pech onderweg!

Auto Schaap in Lemmer zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl.

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud. Leverbaar voor Saab, Volvo en alle merken.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voor slechts € 59,95 de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

 

 

De voordelen nog even op een rijtje:

  • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats

Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

  • 24/7 pechhulp in Nederland

Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin.

  • Transport naar Auto Schaap

Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar Auto Schaap wordt gebracht.

  • 24/7 pechhulp in Europa

In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!

  • Caravan en aanhanger pechhulp

Ook onverhoopte pech met caravan of aanhanger is inbegrepen. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie zorgeloos op weg!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl. http://www.pechonderwegservice.nl

 

Al sinds 1975 officieel dealer van Saab en specialist in Volvo
Direct naar
Occasions Saab Volvo